Luizenshampoo Algemeen

Hoofdluis bestrijden kan op verschillende manieren. Zo kunt u onder andere luizenshampoo gebruiken en het haar grondig kammen om de hoofdluizen en de neten te doden.

De luizenshampoos zijn het meest effectief in het begin van de bestrijding van de hoofdluis. Dan worden de meeste luizen door de shampoo gedood en weken er een groot aantal neten los. Dit scheelt enorm in het verdere proces om van de hoofdluizen en de neten af te komen. De luizen vinden de shampoo niet ‘lekker’ waardoor ze makkelijker uit te kammen zijn. Het zogenaamde lijm waarmee de neten vastzitten aan het haar weekt los door het gebruik van de shampoo, waardoor de neten makkelijk uit het haar te kammen zijn.

Er zijn veel  verschillende soorten luizenshampoos.

Wij hebben een selectie gemaakt en hebben de volgende shampoos gekozen: de2 in 1 Shampoo Tegen Kriebeldiertjes en de Liceguard Safe Lice Egg Remover Shampoo.


1 Comment

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Wil je reacties verwijderen, log dan in en bekijk de reacties. Daar heb je de mogelijkheid ze te wijzigen of te verwijderen.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>